Kiertomarketin kaupankäynti vilkastumaan päin.

Vaikean maalis- ja huhtikuun jälkeen voimme ilolla todeta, että kaupankäynti on viimeisten viikkojen aikana ollut selvästi vilkastumaan päin. Asiakkaita ja myyjiä on päivä päivältä enemmän liikkeellä. Uskomme myös, että Kiertomarketille on kysyntää tässä uudessa haastavassa tilanteessa. Olemme saaneet teiltä asiakkailta niin paljon kannustavaa ja hyvää palautetta, kiitos siitä. On ollut kiva kuulla teiltä, että olemme onnistuneet myymälän face-liftissä, ilme on nyt paljon entistä valoisampi ja avarampi.

Meille on myynnissä runsas valikoima erilaisia tuotteita. Kiitosta ovat keränneet erityisesti tasokkaat ja hyvälaatuiset vaatteet ja kengät, joita meiltä löytyy jo todella paljon; lapsille, naisille ja miehille, kaikenkokoisille ja ikäisille. Käytössäsi on myös iso sovituskoppi, jossa voit rauhassa sovitella valitsemiasi vaatteita. Näin pystyt varmistumaan, ettei turhia ostoksia tule tehtyä. Myymälämme on lisäksi väljä ja avara, joten täällä on myös korona-aikana turvallista asioida. Turvavälit on helppo pitää.

Vaatteiden lisäksi Kiertomarketissa on laaja valikoima käytettyjä polkupyöriä ja hyviä pyöräilytarvikkeita sekä paljon erilaisia reppuja ja laukkuja joko ihan päivittäiskäyttöön, retkelle tai matkalla. Matkalaukkuvalikoimamme on kiitettävä ja joukosta löytyy yksilöllisiä ja käytännöllisiä vaihtoehtoja huippuedullisesti. Nyt kannattaa tulla hakemaan parhaat päältä ja valmistautua tulevaan kesään hyvillä laukuilla. Löydät Kiertomarketista myös paljon tuotteita kotiin: lamppuja, kodin pientyökaluja, älylaitteiden latureita, sisustustauluja, siivousvälineitä, astioita, hygieniatuotteita, kukkia, löytyypä meiltä myös terassikalusteita…..oikeastaan laidasta laitaan vaikka mitä.

Lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä!

Jätä kommentti