Avataan, ei avata – kyllä avataan!

Kiertomarket avattiin maaliskuun alussa ja emmepä olisi uusina yrittäjinä uskoneet, mitä tuleman pitää. Pian avajaispäivien jälkeen puhkesi Korona-epidemia, joka hyvin nopeasti muuttuikin pandemiaksi. Kaupan täyttäminen osoittautui nopeasti todella haasteelliseksi, sillä yhtäkkiä monet tavarantoimittajat ilmoittivat omista haasteistaan. Päätimme säikähdyksestä sulkea kaupan ovet ja jäimme itsekin vetämään happea, koska kaikki näytti lohduttoman vaikealta eikä kukaan oikein tiennyt mihin tämä maailma on menossa. Miten ihmeessä tästä eteenpäin?

Muutaman yöttömän yön jälkeen tulimme siihen lopputulokseen, että kaupan ovet on vain pakko saada auki. Muuten yrityksen kaikki kulut juoksevat ilman tulovirtaa ja kaikki tietävät mitä se tarkoittaa.

Monien pohdintojen jälkeen päätimme avata kaupan ovet normaalia lyhyemmillä aukioloajoilla. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hygieniaan ja yleiseen siisteyteen. Myymälä on myös suunniteltu siten, että siellä on väljää tilaa liikkua. Meillä pystyt pitämään turvavälin.

Hyllyjä on pikkuhiljaa saatu täytettyä, uusia tuotteita tulee jatkuvasti. Kirpparimyyjjät ovat alkaneet löytämään meidät ja ovat tulleet myymään omia tavaroitaan – kiitos heille. Päivittäin myymälässämme vierailee asiakkaita, jotka ovat antaneet meille positiivista palautetta kirpparitoiminnan jatkumisesta. Se innostaa ja motivoi jatkamaan tässä haasteellisessa tilanteessa.

Perinteisen kirpparin lisäksi löydät marketin puolelta paljon muutakin kuten esim. kodin siivousvälineitä, pientyönkaluja, polkupyörätarvikkeita, Airamin laajaa lamppuvalikoimaa, astioita, sisustustauluja, kelloja, käytettyjä polkupyöriä, terassikalusteita….ja paljon, paljon muuta. Tule tekemään löytöjä!

Jätä kommentti