Ohjeita myyjille

SOPIMUSEHDOT JA OHJEET PAIKKAVUOKRAAJALLE

Vuokra ja pöydän varaaminen
Vuokra maksetaan Kirppari-Kallen kautta tehdyissä varauksissa ennakkoon varauksen yhteydessä. Kirppari-Kallen kautta tehty varaus on asiakkaalle aina edullisin tapa varata paikka Kiertomarketista. Kts. hinnasto.

Vuokra-aika
Tavarat voi tuoda aloituspäivänä heti avattuamme ja päättymispäivänä pöytä tulee tyhjentää viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa. Tyhjentämättömät pöydät tyhjennetään Kiertomarketin toimesta ja siitä veloitetaan 20 €:n siivouskulu. Vuokra-aika voi alkaa mistä päivästä tahansa ja se on lyhimmillään 1 viikko (maanantaisin suljettu). Mikäli olemme juhlapyhäpäivinä suljettuna, niitä ei lasketa vuokra-aikaan. Vuokra-aikana tavarat ovat myyjän eli pöydänvuokraajan omistuksessa ja kaikki niihin liittyvät vastuut kuuluvat myyjälle. Jos pöydänvuokraaja ei nouda tavaroitaan vuokra-ajan päättyessä tai jättää myymättä jääneitä tavaroita Kiertomarkettiin, siirtyy niiden omistusoikeus Kiertomarketille viikon (7 vrk) varastoinnin jälkeen. Jätetyt tavarat toimitetaan joko jatkomyyntiin tai hävitettäväksi. Mikäli vuokraaja noutaa tavarat myöhässä kuitenkin 7 vrk:n sisällä, Kiertomarket perii varastointikulua 5 e/vrk, joka veloitetaan tilityksen yhteydessä.

Myyntipaikka
Kaikkien tuotteidesi on mahduttava omalle myyntipaikallesi. Käytäville ei saa jättää mitään tavaroita. Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja. Kaikkien tavaroiden on oltava siistejä ja puhtaita. Myyntipaikkaa kannattaa käydä järjestelemässä jakson aikana, sillä siisti ja sopivasti täytetty myyntipaikka houkuttelee asiakkaita ostamaan!

Myytävät tuotteet
Käytetyt vaatteet ja tavarat. Kiellettyjä myyntituotteita ovat aikuisviihde, piraattituotteet sekä käyttäjälleen vaaraa aiheuttavat laitteet ja aineet kuten aseet, veitset, syttyvät aineet, lääkkeet yms. Myyntiin ei voi tuoda elintarvikkeita, kasveja tai muita pilaantuvia tuotteita. Vastuu vastoin näitä ehtoja myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on myyntipaikan vuokralaisella. Kiertomarketilla on oikeus poistaa myynnistä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tuotteiden hinnoittelu
Hinnoittele jokainen tuote erikseen. Hinnoittelu tapahtuu Kirppari-Kallen viivakoodillisilla hintalapuilla, joiden avulla voit Kirppari-Kalle-sivustolta seurata myyntiäsi. Hinnoittele kaikki myytävät tavarat Kirppari-Kalle-sivuston kautta ja merkitse mielellään myös tuotteen nimi/kuvaus hintalappuun. Näin ollen tuotteen hinta ja nimi tulostuvat hintalappuun ja myynninseuranta on sinulle helpompaa. Mikäli päätät hinnoitella tuotteet käsin, Kiertomarket ei vastaa virheistä tai mahdollisista väärinkäytöksistä hinnoissa. Älä käytä muita kuin Kiertomarketin viivakoodillisia hintalappuja. Tulosta uusi hintalappu, jos muutat hintaa kesken vuokrausajan. Mikäli päätät myydä kaikki tuotteet alennettuun hintaan esim. -50 %:n hinnalla, kysy Kiertomarketista alennuslappuja, jotka voit viedä myyntipöydällesi. Ohjelmoimme samaisen alennuksen kassajärjestelmäämme. Emme voi myydä tuotetta, jos hinta on muutettu suttaamalla vanha hinta.

Myynninseuranta
Kirppari-Kallen kautta voit kätevästi seurata myyntejäsi reaaliajassa.

Vastuu tavaroiden katoamisesta
Kiertomarket ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vaurioituneita tuotteita. Kiertomarket ei vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon tai ilkivallan yhteydessä.  Arvokkaat tavarat (esim. korut, kellot yms.) voi tuoda myyntiin lukolliseen lasivitriiniin (koskee yksittäisiä tuotteita). Suosittelemme kierrosta kirppiksellä ainakin viimeisenä päivänä lähtiessäsi, sillä tavaroita ja vaatteita kulkeutuu asiakkaiden käsissä muihin pöytiin.

Peruutukset
Peruutukset on tehtävä viimeistään 48 tuntia ennen vuokra-ajan alkamista. Peruuttamattomasta hyllypaikasta peritään 15 € ja peruuttamattomasta hylly- + rekkipaikasta 20 €.

Tilitys
Kun tulet tyhjentämään pöytääsi, ilmoita siitä kassalla. Varaudu myös näyttämään kuitti pöytävuokrasta ja henkilöllisyyspaperit. Tilitys maksetaan vuokra-ajan päätyttyä. Pääsääntöisesti maksamme kaikki tilitykset suoraan pankkitilillesi.